Change Language : English
Home
About us
Services
News
Site Map
Site Map
Site Map
::: Parmis Engineering Co. :::



آماده سازی هوای فشرده (پنوماتیک)
در مبحث آماده سازی هوای فشرده، ابتدا با مبانی رطوبت موجود در هوای فشرده آشنا شده، سـپس نحـوه محاسبه ...

بازرسی ( Inspection ) در نگهداری و تعمیرات
آشنایی با انواع استراتژی های نگهداری و تعمیرات ( نِت ) ، از جمله استراتژی نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه ...


تهران ، خیابان دکتر شریعتی ، ابتدای خیابان دکتر بهشتی ،برج زرین ، پلاک 19 ، طبقه 6 ، واحد 6/1
تلفن:
+98 21 88548773
فکس:
+98 21 88504648
پست الکترونیک:
::: Parmis Engineering Co. :::
اتوماسیون صنعتی

طراحی و اجرای اتوماسیون و مانیتورینگ صنعتی از دیگر توانایی‌های این شرکت می‌باشد . اطلاعات کامل فنی و دسترسی به منابع و تجهیزات باعث گردیده است تا در این زمینه ، پروژه‌های قابل قبولی را برای مشتریان به انجام رسانیم .

در این بخش سعی شده که با ارائه تعریفی کاربردی از اتوماسیون صنعتی و برشمردن برخی از مزایای استفاده از آن در صنعت، با نحوه عملکرد این سیستم آشنا شویم، امید است که با عنایت به مطالب ارائه شده، ضمن آشنا نمودن هر چه بیشترصاحبان صنایع مختلف با این زمینه کاری شرکت، بتوانیم سهم بیشتری را در اجرای پروژه های اتوماسیون کسب نماییم.
نظارت و کنترل تجهیزات و همچنین سنجش کیفیت و کمیت محصول را در هنگام تولید به وسیله کامپیوتر و تجهیزات وابسته به آن، اتوماسیون صنعتی گویند.
برخی از مزایای استفاده از سیستم اتوماسیون بشرح ذیل می باشد:
1- کاهش خطای فردی در اجرای فرامین، انجام فرایند، رؤیت و ذخیره سازی اطلاعات و ...
2- افزایش اطمینان نسبت به سیستم
3- امکان مشاهده و اعمال فرامین به تجهیزات الکتریکی
4- امکان انتقال اطلاعات به سیستم های دیگر برای گزارش گیری و ...
5- کاهش هزینه های نگهداری و تعمیرات
6- بهینه سازی کار و فرایند
7- ذخیره سازی اطلاعات برای مدت طولانی
8- بهینه سازی مصرف انرژی تجهیزات الکتریکی

یک سیستم اتوماسیون شامل قسمتهای مختلف از جمله پردازنده مرکزی، ورودیها، خروجی ها، شبکه ارتباطی، بخش نمایش و اعمال فرامین می باشد.
در هر سیستم اتوماسیون، ارتباط بین تجهیزات موجود در سایت با پردازنده مرکزی از طریق ماژولهای ورودی و خروجی انجام می شود. این ماژول ها وضعیت تجهیزات الکتریکی را گرفته و به پردازنده مرکزی انتقال می دهند .دستورات اعمال شده از پردازنده مرکزی نیز از طریق همین ماژولها به تجهیزات الکتریکی اعمال می شود.

پردازنده مرکزی وظیفه پردازش اطلاعات گرفته شده از ماژولهای ورودی، بررسی منطقی فرایند و اعمال دستورات مورد نیاز به ماژولهای خروجی را بر عهده دارد. این پردازنده پس از دریافت وضعیت تجهیزات الکتریکی و بررسی شرایط خواسته شده برای اعمال دستورات، بنا به نیاز و با توجه به وجود یا عدم وجود شرایط، دستور خاموش، روشن یا تغییر وضعیت را به تجهیزات الکتریکی می دهد و این عمل به صورت Online و بدون وقفه انجام خواهد شد. بنابراین اگر وضعیت تجهیزات تغییر نماید در کوتاه ترین زمان ممکن، دستورات متناسب ارسال خواهد شد.

ارتباط بین پردازنده مرکزی با سایر ماژولها و یا سایرسیستم ها از طریق شبکه های مختلف برقرار می گردد. از جمله این شبکه ها می توان به شبکه MPI ، Profibus ، Ethernet و ... اشاره کرد. اطلاعات انتقال داده شده توسط این شبکه ها، قابل بازیابی توسط سایر تجهیزات اتوماسیون می باشد.

علاوه بر دریافت شرایط و اعمال دستور که به صورت اتوماتیک و بدون دخالت نیروی انسانی صورت می گیرد، امکان نمایش این اطلاعات نیز در یک سیستم اتوماسیون فراهم می باشد، بدین ترتیب نیروی انسانی می تواند به راحتی از وضعیت تجهیزات الکتریکی مطلع شده و نیازی به وارسی آن دستگاهها نمی باشد. با توجه به اینکه تمامی شرایط برای پردازنده مرکزی تعریف می شود لذا خطای حاصل از عملکرد نیروی انسانی از بین رفته و انجام فرایند به صورت بهینه صورت می پذیرد، همچنین با توجه به تعریف فرایند اگر امکان دسترسی نیروی انسانی به سیستم وانجام دستورات به صورت دستی (Manual) میسر باشد، اپراتور می تواند از طریق سیستم دستی این دستورات را اعمال نماید، برای مثال می شود به صورت تکی و مجزا، فرمان باز و بسته شدن یک پمپ یا یک شیر را صادر نمود.
اطلاعات سیستم می تواند به سیستم های دیگری انتقال داده شده و از این اطلاعات برای نمایش، آمارگیری و یا گزارش دهی استفاده شود، همچنین امکان ذخیره این اطلاعات بر روی کامپیوتر وجود دارد.

از جمله کاربردهای اتوماسیون صنعتی در صنعت نفت می باشد، در این صنعت از سوئیچهای مختلف فشار، جریان، سطح و حرارت برای کنترل ماده نفتی واز تجهیزاتی مانند پمپها و شیرها برای انتقال آن استفاده می شود. با سیستم اتوماسیون می توان اطلاعات سنسورهای مختلف را جمع نموده و در سیستم نمایش داد. همچنین می توان از این اطلاعات برای اعمال دستور به پمپ ها یا شیرها استفاده نمود.
در صنعت آب نیز از سنسورهای سطح، جریان، هدایت الکتریکی، PH و ... استفاده می شود. این سنسورها نیز وضعیت آب را نمایش می دهند. در این صنعت نیز شیرها و پمپ از جمله تجهیزات پرکاربرد برای کنترل وضعیت آب می باشند.


Copyright 2000-2024, Parmis Engineering Co., All rights reserved.